Milieustraat beperkt geopend lees meer

De Tweemat

Inwoners van de gemeente Grootegast, Leek en Marum kunnen grof huishoudelijk afval (grof-, bouw-, sloop en groenafval) in vele soorten gescheiden aanbieden bij milieustraat 'De Tweemat'. Bedrijfsafval dient u ergens anders aan te bieden. U heeft een milieupas nodig. Deze vraagt u aan via uw gemeente. Per vracht grofvuil wordt € 15,- van uw opgewaardeerde milieupas afgeschreven. Inwoners van de gemeente Zuidhorn kunnen op gezette tijden grofvuil lokaal aanbieden en dus niet bij de Tweemat. Kijk voor meer informatie (openingstijden, tarief, locaties gemeente Zuidhorn, etc.) op de link van uw gemeente hieronder. Of download de handige afvalapp van uw gemeente.


Data / standplaats
Wat mag?

Wat mag er wel naar de Tweemat?

Grofvuil

Bijvoorbeeld

  • meubels en vloerbedekking
  • speelgoed
  • gereedschappen
  • fietsen
  • bouw- en sloopafval
NIEUWS

Begin maart hebben de wethouders van de Westerkwartiergemeenten Ellen Seldenthuis ontvangen op het gemeentehuis in Zuidhorn.
[ Lees meer ]
Tijdens de Landelijke Compostdag kan op veel locaties in Nederland gratis compost afgehaald worden.
[ Lees meer ]
Wethouders brengen milieuzak-campagne onder de aandacht Op vrijdag 2 maart 2018 tussen 10.00 en 11.00 uur vragen de milieuwethouders uit het Westerkwartier aandacht voor het gescheiden inzamelen van huishoudelijk afval.
[ Lees meer ]

Waarom de Milieuzak?

Er zijn een aantal zeer eenvoudige redenen waarom u gebruik maakt van de Milieuzak en waarom iedereen dat zou moeten doen: Gemakkelijk in gebruik, Zeer milieuvriendelijk, Een besparing voor uw portemonnee en die van uw gemeente.

Download nu de handige afvalapp van uw gemeente!
Nieuwsarchief